Obey predstavte novú kolekciu „Anti Hate“ na uzavretie 2021

, keďže 2021 sa blíži ku koncu, má Obey Sheparda Faireyho jednu poslednú techniku ​​rukávu. Obey je späť s kapsulami sviatkov 2021 na podporu svojej kampane „Anti-Hate“, spolu s rôznymi farebnými témami umiestnenými na rôznych bezstarostných siluetách.

V tejto obmedzenej kapsule vidíme dve mikiny, dva páry zodpovedajúcich stopových nohavíc, ako aj dve samostatné mikiny, ktoré všetky fungujú rôzne vytlačené a vyšívané detaily.

Obrázok cez poslúchanie
Vedúca zbierka vidíme, že mikiny sa objavujú v čiernych aj sivobielych odtieňoch. Vytlačené na prednej strane vidíme rôzne vzory, vrátane dvojstrannej dramatickej masky, škvrnitej huby, škorpióna, prispôsobeného jin & yang, väzenia na palmovú stromček, ako aj programovej „anti-nenávistnej kampane“ spodná časť.

Obrázok cez poslúchanie
Svetierky trochu odrážajú rovnaký štýl ako mikiny s pridaním ďalšej kvetinovej témy, ako aj trochu poslúchať logo na hornej nohe. Súčasťou súpravy stopy vidíme mikinu s sloganom „Love is the Cure“ na prednej strane.

Celá zbierka sa momentálne ponúka na webových stránkach spoločnosti Obey. V ďalších správach stovky robia s touto zbierkou ozdobenej Adam-bombou.

Obrázok cez poslúchanie